• 25 γρ. μαύρη σοκολάτα
• 50 γρ. ξηρή τριμμένη καρύδα
• 50 γρ. τυρί μασκαρπόνε (θερμοκρασία δωματίου)
• 25 γρ. ζάχαρη
• 25 γρ. μαύρη σοκολάτα
• 12 ξύλινα καλαμάκια (± 10 cm)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1. Σπάμε σε ίσα κομμάτια τα 25 γρ. σοκολάτα και τα τοποθετούμε στην Μάικρο Πλας Κανάτα 1λ. Τοποθετούμε το κάλυμμα και μαγειρεύουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό στα 360W. Ανακατεύουμε και ξαναβάζουμε την κανάτα στα μικροκύμματα για 45’’. Περιμένουμε να κρυώσει για 1 λεπτό και έπειτα ανακατεύουμε έως ότου η σοκολάτα να έχει λιώσει εντελώς.
2. Προσθέτουμε την τριμμένη καρύδα, το μασκαρπόνε και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε αμέσως
χρησιμοποιώντας τη Σπάτουλα Σιλικόνης, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
3. Τοποθετούμε τη Φόρμα Σιλικόνης Μίνι Μάτζικ μέσα στο Δοχείο Κατάψυξης Χαμηλό 2,25λ.
και μοιράζουμε το μείγμα ισόποσα στις 24 κοιλότητες που διαθέτει. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για
30 λεπτά ή στο ψυγείο για 2 ώρες.
4. Λιώνουμε τα υπόλοιπα 25 γρ. σοκολάτας όπως στο Βήμα 1 και έπειτα χρησιμοποιώντας τη λιωμένη σοκολάτα ενώνουμε τα γλυφιτζούρια μας.
5. Τοποθετούμε σε κάθε ένα από τα 12 μπαλάκια που έχουμε δημιουργήσει από ένα ξύλινο καλαμάκι και απολαμβάνουμε