Translate

Συνταγή για γέμιση κοτόπιτας


#Συνταγή_για_γέμιση_κοτόπιτας ❇️ Συνταγή:

800 - 850 γρ. Κοτόπουλο στήθος 3 πιπεριές χρωματιστές κομμένες σε μικρά τετράγωνα 3 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε μικρά τετράγωνα 2 καρότα τριμμένα 200γρ. Μανιτάρια (φρέσκα ή κονσέρβα) 250γρ κίτρινο τυρί 200ml κρέμα γάλακτος 1 μικρό ποτηράκι κρασί λευκό 3-4 κσ ελαιόλαδο Αλάτι Πιπερι Μοσχοκαρυδο Πάπρικα --------------------------------------------------- ❇️ Εκτελεση: Αρχικά βράζουμε το κοτόπουλο και κόβουμε τα λαχανικά μας να είναι έτοιμα. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή μια σωτεζα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωταρουμε το κρεμμύδι 2-3 λεπτα. Έπειτα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και συνεχίζουμε το σωτατισμα μέχρι να μαραθουν. Προσθετουμε το κοτόπουλο (ψιλοκομμένο), ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε τα μπαχαρικά και την κρέμα γάλακτος. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κίτρινο τυρί, ανακατεύουμε και η γέμιση μας είναι έτοιμη! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι φύλλο θέλετε εσείς, είτε σπιτικό, είτε κρούστας, είτε κουρου, είτε σφολιάτα, ότι σας αρέσει! Και καλή σας όρεξη!! 😉 Υ. Γ extra tip!! Αν χρησιμοποιήσετε Light κρέμα γάλακτος και Light κίτρινο τυρί, θα γίνει και πολύ ελαφριά καθώς έχει ελάχιστο ελαιόλαδο!!