Μαγείρεμα στα μικροκύματα
ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ)• 4 χοντρά κομμάτια μπακαλιάρου ± 100 γρ. (το καθένα)
• φρέσκο πιπέρι
• 4 φύλλα δάφνης (ή βασιλικού)
• 4 λεπτές φέτες ζαμπόν Serrano
• 1 φέτα ψωμί (για προθέρμανση)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1. Γαρνίρουμε με πιπέρι τα κομμάτια του μπακαλιάρου και τοποθετούμε ένα φύλλο δάφνης σε κάθε ένα από αυτά.
2. Τυλίγουμε κάθε κομμάτι με μία φέτα ζαμπόν Serrano.
3. Προσθέτουμε τη φέτα ψωμί μέσα στο Μάικρο Γκριλ και έχοντας το κάλυμμα σε χαμηλή θέση, τοποθετούμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα στα 900 watts για να
προθερμανθεί.
4. Απομακρύνουμε τη φέτα ψωμί και αμέσως τοποθετούμε τον τυλιγμένο μπακαλιάρο μέσα στο ζεστό Μάικρο Γκριλ. Με το κάλυμμα σε χαμηλή θέση, μαγειρεύουμε στα μικροκύματα για 5 λεπτά στα 900 watts.
5. Σερβίρουμε με ζυμαρικά ή λαχανικά μαγειρεμένα στον ατμό.
*Εάν τα φιλέτα του μπακαλιάρου είναι λεπτά, διπλώνουμε καθένα από αυτά, ώστε να έχουμε πιο χοντρά κομμάτια. Και τα τέσσερα κομμάτια πρέπει να χωράνε στο κέντρο του Μάικρο Γκριλ.
Ψήστε εύκολα και γρήγορα στα μικροκύματα.
Μαγειρέψτε κρέας, ψάρι, λαχανικά μέχρι και γλυκά σε λιγότερο από 20 λεπτά
Είναι γρήγορο. Είναι υγιεινό. Και είναι έτοιμο σε λίγα λεπτά. Μη ψάχνετε αλλού.