• 50 ml γάλα
• 1 μέτριο αυγό
• 2 κ.σ φυτικό λάδι
• 65γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1/2 κ.γ μπέικιν πάουντερ
• 3 κ.σ ζάχαρη
• 1 πρέζα αλάτι
• 1 μέτριο αυγό
• 2 κ.σ φυτικό λάδι
• 65γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 1/2 κ.γ μπέικιν πάουντερ
• 3 κ.σ ζάχαρη
• 1 πρέζα αλάτι
Ποικιλίες γεύσης:
Προσθέτουμε ένα από αυτά τα συστατικά στη διάρκεια του Βήματος 2 για να δώσουμε μια διαφορετική γεύση στα στικς.
• 1 κ.σ άγλυκο κακάο
• 1/2 ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι, χρησιμοποιώντας το Τρίφτη Χειρός.
• 1 κ.γ σκόνη βανίλιας
• 1/2 κ.γ κανέλλα
• 2 κ.γ πράσινο τσάι
• ⅓ κονσέρβας με φασόλια, τρίβοντας τα χρησιμοποιώντας τον Μίνι Τρίφτη.
• 1 κ.σ άγλυκο κακάο
• 1/2 ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι, χρησιμοποιώντας το Τρίφτη Χειρός.
• 1 κ.γ σκόνη βανίλιας
• 1/2 κ.γ κανέλλα
• 2 κ.γ πράσινο τσάι
• ⅓ κονσέρβας με φασόλια, τρίβοντας τα χρησιμοποιώντας τον Μίνι Τρίφτη.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1. Αφαιρούμε τη σχάρα από το φούρνο και τον προθερμαίνουμε στους 180°C,
χωρίς να βρίσκεται στη λειτουργία του αέρα.
2. Στη βάση του Mίνι Σέικερ 350 ml προσθέτουμε όλα τα υλικά με τη συγκεκριμένη σειρά, καλύπτουμε και ανακινούμε μέχρι να αναμειχθούν πλήρως, περίπου 30’’.
3. Τοποθετούμε τη Φόρμα Σιλικόνης για Στικς στη κρύα σχάρα και γεμίζουμε τα 2/3 των θέσεων της.
4. Τοποθετούμε τη σχάρα στο χαμηλότερο επίπεδο του φούρνου και ψήνουμε για 17-18’
5. Αφήνουμε να σταθεί για 5’ πριν την ξεφορμάρουμε.
6. Επαναλαμβάνουμε το βήμα 3-5 με το υπόλοιπο μείγμα.
χωρίς να βρίσκεται στη λειτουργία του αέρα.
2. Στη βάση του Mίνι Σέικερ 350 ml προσθέτουμε όλα τα υλικά με τη συγκεκριμένη σειρά, καλύπτουμε και ανακινούμε μέχρι να αναμειχθούν πλήρως, περίπου 30’’.
3. Τοποθετούμε τη Φόρμα Σιλικόνης για Στικς στη κρύα σχάρα και γεμίζουμε τα 2/3 των θέσεων της.
4. Τοποθετούμε τη σχάρα στο χαμηλότερο επίπεδο του φούρνου και ψήνουμε για 17-18’
5. Αφήνουμε να σταθεί για 5’ πριν την ξεφορμάρουμε.
6. Επαναλαμβάνουμε το βήμα 3-5 με το υπόλοιπο μείγμα.
ΤΙP: Μια άλλη ωραία παραλλαγή είναι να πασπαλίσουμε ½ κ.γ ψιλοκομμένο καρύδι
(φιστίκι, φουντούκι, αμύγδαλο κλπ.) πάνω από το κάθε μείγμα/στίκ στην Φόρμα
Σιλικόνης για Στικς.
(φιστίκι, φουντούκι, αμύγδαλο κλπ.) πάνω από το κάθε μείγμα/στίκ στην Φόρμα
Σιλικόνης για Στικς.