ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΒΑΦΛΕΣ
250 γρ. Φράουλες
2 μπανάνες
75 γρ. Ζάχαρη
1 κ.γ χυμός λεμονιού
200 ml σαντιγύ (γλυκιά)
250 γρ. Φράουλες
2 μπανάνες
75 γρ. Ζάχαρη
1 κ.γ χυμός λεμονιού
200 ml σαντιγύ (γλυκιά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις φράουλες και αφαιρούμε τα κοτσάνια.
Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Με το Έξτρα τσόπερ αναμειγνύουμε τις φράουλες τις μπανάνες τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα
Τοποθετούμε τη Φόρμα σιλικόνης για βάφλες στο καπάκι του χαμηλού Δοχείου κατάψυξης 2,25 λ.
Προσθέτουμε το περιεχόμενο του Έξτρα τσόπερ στη Φόρμα σιλικόνης και βάζουμε στην κατάψυξη για 12 ώρες.
Κατά το σερβίρισμα γαρνίρουμε τις βάφλες με κρέμα σαντιγί χρησιμοποιώντας το Σκουίζ η το Κορνέ ζαχαροπλαστικής.