ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΙΔΕΣ
Σάλτσα
3 καρότα (} 300γρ)
12 ξηρά κρεμμύδια (} 400γρ)
1 κ.σ θαλλασινό αλάτι (} 5 ml)
600γρ φιλέτο μπακαλιάρο
1 ματσάκι ραπανάκια
πιπέρι
ελαιόλαδο για σερβίρισμα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1. Γεμίζουμε με 400 ml νερό τη βάση του Μεγάλου Μάικρο Μούλτι και προσθέτουμε 10γρ. Μαύρο τσάι .
2. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα. Με τον Κόπτη Χειρός Σπιράλ κόβουμε τα καρότα. Έπειτα κόβουμε και τα κρεμμύδια στη μέση και τα τοποθετούμε όλα μαζί στο τρυπητό.
3. Κόβουμε 2γρ. μαύρου τσαγιού χρησιμοποιώντας το Σπίντυ Τσόπερ.
Αφαιρούμε τις λεπίδες και προσθέτουμε το θαλασσινό αλάτι. Κόβουμε το φιλέτο μπακαλιάρου σε έξι κομμάτια, τα μαρινάρουμε σε αυτό το μείγμα και τα τοποθετούμε στο Ρηχό Τρυπητό.
4. Τοποθετούμε τα δύο τρυπητά στο Μάικρο Μούλτι Μεγάλο, σκεπάζουμε και ψήνουμε για 12 λεπτά στα 900 watts. Αφήνουμε να σταθεί για 5 λεπτά.
5. Κόβουμε τα ραπανάκια χρησιμοποιώντας το Μίνι Σεφ.
6. Σερβίρουμε το μπακαλιάρο με τα μαγειρεμένα λαχανικά και τις φέτες από τα ραπανάκια. Πασπαλίζουμε με πιπέρι
και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.