Translate

ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ


 
 
Το μαγείρεμα μπορεί να είναι και υγιεινό και να έχει ποικιλία.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ

 

 

 

 ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

600γρ. μοσχαρίσιο κρέας (ψαχνό) κομμένο σε μικρούς κύβους

25 ml μουστάρδας Dijon
25 ml αλεύρι για όλες τις χρήσεις
25 ml πάπρικα
• Αλατοπίπερο
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι (50γρ.), ψιλοκομμένο
400 ml ζεστό ζωμό κοτόπουλου (χωρίς λίπος)
1 κ.σ. (15 ml) πάστα τομάτας
 
 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1. Στη Μάικρο Χύτρα Ταχύτητας τοποθετούμε το κρέας. Προσθέτουμε τη
μουστάρδα, μετά το αλεύρι, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
2. Στη συνέχεια, στο Σπίντυ Τσόπερ τεμαχίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
και τα προσθέτουμε κι αυτά στο κρέας.
Ανακατεύουμε καλά.
3. Προσθέτουμε το ζεστό ζωμό κοτόπουλου και την πάστα ντομάτας και
ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθεί καλά το μείγμα. Βεβαιωνόμαστε ότι το κρέας
έχει βυθιστεί στο υγρό.
4. Ασφαλίζουμε το καπάκι και ψήνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 λεπτά
στα 900 watts
5. Περιμένουμε 15’ να κρυώσει και ανοίγουμε το κάλυμμα. Σερβίρουμε με
πατάτες.