Το
μαγείρεμα μπορεί να είναι και υγιεινό και να έχει ποικιλία.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
• 600γρ. μοσχαρίσιο κρέας (ψαχνό) κομμένο σε μικρούς κύβους
• 25 ml μουστάρδας
Dijon
• 25 ml αλεύρι για όλες τις
χρήσεις
• 25 ml πάπρικα
• Αλατοπίπερο
• 2 σκελίδες σκόρδου,
ψιλοκομμένες
• 1 κρεμμύδι (50γρ.), ψιλοκομμένο
• 400 ml ζεστό ζωμό κοτόπουλου (χωρίς λίπος)
• 1 κ.σ. (15 ml) πάστα τομάτας
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
μουστάρδα, μετά το αλεύρι,
την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
και τα προσθέτουμε κι αυτά στο κρέας.
Ανακατεύουμε καλά.
3.
Προσθέτουμε το ζεστό ζωμό κοτόπουλου και την πάστα ντομάτας και
ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθεί καλά το μείγμα. Βεβαιωνόμαστε ότι το κρέας
έχει βυθιστεί στο υγρό.
4.
Ασφαλίζουμε το καπάκι και ψήνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για
30 λεπτά
στα 900 watts
5.
Περιμένουμε 15’ να κρυώσει και ανοίγουμε το κάλυμμα.
Σερβίρουμε με
πατάτες.