Υλικά για 6 κάπ κέικ
150 γραμμάρια αλεύρι
125 γραμμάρια ζάχαρη
1 φακελάκι βανίλια
1 κουτάλι της σούπας μπείκιν πάουντερ
Ξυζμα απο 2 λεμονια
Χυμό από ένα λεμόνι
200 γραμμάρια γιαούρτι
100 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
2 αυγά
Για την γέμιση
200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
300 mililitr κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 C χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και συνεχίζουμε το χτύπημα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, τελευταίο βάζουμε το αλεύρι με το μπείκν. Αφού ετοιμάσουμε το μείγμα γεμίζουμε τα χαρτάκια (φορμάκια) περίπου στα 2/3 και ψήνουμε περίπου 20 λεπτά.
Γέμιση
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη αφήνουμε το μείγμα 2--3 λεπτά και το βγάζουμε
από τη φωτιά. Βάζουμε και το χυμό λεμονιού.
Μόλις ετοιμαστούν τα καπ κεικ ανοίγουμε μια μικρή τρυπούλα και τα γεμίζουμε με κρέμα.
Καλύπτουμε την τρυπούλα και γαρνίρουμε με σαντιγί.