Translate

Φιλετάκια κοτόπουλο με σάλτσα βαλσάμικο και λιγκουίνι

ΥΛΙΚΑ
2  Στήθη κοτόπουλο
3  Χρωματιστές πιπεριές 
     (κόκκινη κίτρινη πορτοκαλί )
2 Μέτρια κρεμμύδια 
2 Σκελίδες σκόρδο
Χυμό από 1 πορτοκάλι και 1 η 2 λεμόνια 
1 κ.γ. Μελί 
1 κ.σ. Μουστάρδα
4 κ.σ Ξύδι βαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι μαύρο
Πιπέρι κόκκινο
Ρίγανη ή θρούμπη
100 ml  ελαιόλαδο
500 γρ. μακαρόνια  λιγκουίνι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Κόβουμε το στήθος σε φιλετάκια κάθετα και αλατοπιπερώνουμε. 
Τα μαρινάρουμε στο χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού για 1 με 2 ώρες πριν τα μαγειρέψουμε. 
Σοτάρουμε τα φιλετάκια στη συνεχεία ρίχνουμε το κρεμμυδι κομμένο σε φέτες τις πιπεριές σε λωρίδες. Παράλληλα ετοιμάζουμε την σώς με τον χυμό , το μέλι, την μουστάρδα,και το βαλσάμικο σβήνουμε με αυτό τα φιλετάκια. Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για  10' λεπτά ακόμη, Βράζουμε τα λιγκουίνι και τα συνοδεύουμε με τα φιλετάκια.