ΥΛΙΚΑ
6 αυγά
2 γιαούρτια αγελάδας απλά
2 κούπες ζάχαρη
2 κούπες φρυγανιά τριμμένη
1 κούπα αλεύρι
2 κ.γ. κοφτά σόδα
1/2 κ.γ. κανέλα
1 βανίλια
200 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
ΓΛΑΣΟ
50 γρ. γάλα εβαπορέ
200 γρ. κουβερτούρα
1 κ.γ. μέλι
Προαιρετικά τρούφα, παγιέτα, καρύδια
ΣΙΡΟΠΙ
3 κούπες ζάχαρη
4 κούπες νερό
Χυμό μισού λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά το γιαούρτι και τη ζάχαρη μόλις αφρατέψει ρίχνουμε
το αλεύρι την φρυγανιά τη σόδα την κανέλα και τη βανίλια τέλος προσθέτουμε τα καρύδια και απλώνουμε σε ταψί βουτυρωμένο και πασπαλισμένο με φρυγανιά.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 35--40 λεπτά.
Μόλις κρυώσει το κόβουμε και ρίχνουμε ζεστό το σιρόπι και το γλάσο το βάζουμε όταν κρυώσει.