Υλικά
Για την ζύμη
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
90 γρ. κακάο
1 πρέζα αλάτι
225 γρ. βούτυρο
160 γρ. μαύρη ζάχαρη
Για την κρέμα
125 γρ. βούτυρο με μαργαρίνη
200 γρ. ζάχαρη άχνη
5 ml εκχύλισμα βανίλιας η μια βανίλια
2 κσ γάλα
Μια πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Για την ζύμη
Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη μαύρη ζάχαρη,το αλάτι και το κακάο.
Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα μας προσθέτουμε το βούτυρο (το οποίο
έχουμε σε θερμοκρασία δωματίου) και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα μας
να γίνει μία μπάλα ζύμης.
Πασπαλίζουμε το Πλαστήρι και τη ζύμη μας εξωτερικά με ζάχαρη και
ανοίγουμε τη ζύμη.
Με ένα κουπάτ σχηματίζουμε τα μπισκότα και τα μεταφέρουμε με
σπάτουλα ώστε να μη χάσουν το στρογγυλό σχήμα τους.
Ψήνουμε σε λαμαρίνα η Φύλλο Σιλικόνης σε προθερμασμένο φούρνο στους
160°C για 15’. Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν, βάζουμε την κρέμα και τα ενώνουμε μεταξύ τους
Για την κρέμα
πολύ καλό χτύπημα στο μίξερ αν βγει σφιχτή προσθέτουμε γάλα αν βγει αραιή προσθέτουμε άχνη