Υλικά
2 τσιπούρες
1 πράσο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 μικρο ξερό κρεμμυδι
6 πατάτες μικρές
1 σκελίδα σκόρδο
3 κ.σ. μουστάρδα
3-4 φύλλα δάφνης
ρίγανη
100ml κρασί
100ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ανοίγουμε τις τσιπούρες στη μέση,ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά
γεμίζουμε τις τσιπούρες και και τις βάζουμε σε μια γάστρα αφού την έχουμε λαδώσει ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά τις πατάτες κομμένες σε ροδέλες, μέσα στη γάστρα προσθέτουμε και την σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη, ανακατεύουμε τη μουστάρδα
το κρασί και το ελαιόλαδο και ραντίζουμε με το μείγμα τις τσιπούρες τέλος προσθέτουμε
τα φύλλα δάφνης και πασπαλίζουμε με ρίγανη αλάτι πιπέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μια ώρα στους 180 C
3 κ.σ. μουστάρδα
3-4 φύλλα δάφνης
ρίγανη
100ml κρασί
100ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ανοίγουμε τις τσιπούρες στη μέση,ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά
γεμίζουμε τις τσιπούρες και και τις βάζουμε σε μια γάστρα αφού την έχουμε λαδώσει ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά τις πατάτες κομμένες σε ροδέλες, μέσα στη γάστρα προσθέτουμε και την σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη, ανακατεύουμε τη μουστάρδα
το κρασί και το ελαιόλαδο και ραντίζουμε με το μείγμα τις τσιπούρες τέλος προσθέτουμε
τα φύλλα δάφνης και πασπαλίζουμε με ρίγανη αλάτι πιπέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μια ώρα στους 180 C