ΥΛΙΚΑ
6 κουταλιές της σούπας ταχίνι
1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
1 αυγό
1/2 κουταλιά της σούπας βούτυρο λιωμένο
3 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας κανέλα σε σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το αλεύρι κοσκινισμένο, το αλάτι, τη ζάχαρη και το μπέικιν πάουντερ.
Ανακατεύουμε τα υλικά με ένα κουτάλι.
Προσθέτουμε τον κρόκο του αυγού, το γάλα και το βούτυρο ανακατεύουμε πολύ καλά.
Χτυπάμε το ασπράδι σε μαρέγκα και την ενσωματώνουμε στο μείγμα με απαλές κυκλικές κινήσεις.
Βάζουμε σε φόρμα για βάφλες και ψήνουμε για 20 λεπτά 180 βαθμούς.
Ζεσταίνουμε το ταχίνι το μέλι και την κανέλα ανακατεύοντας.
Περιχύνουμε τις ζεστές βάφλες με το μείγμα ταχινιού και σερβίρουμε.
Πασπαλίζουμε προαιρετικά με καρύδια.