Ο τέλειος χυλός που θα αγκαλιάσει από ψάρια, καλαμαράκια έως και λαχανικά
Η συνταγή
Υλικά:
•700 ml νερό χλιαρό
•1 φακελάκι ξερή μαγιά
•500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ή αλεύρι γενικής χρήσης και 1 μπεϊκίν)
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε λίγο νερό με 2 κουταλιές αλεύρι και τη μαγιά. Το αφήνουμε για 20 λεπτά. Έπειτα ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι και το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε στο ψυγείο.