Translate

σκεπαστή πίτσα με λουκάνικα και γκούντα

υλικά 
ζύμη
500 γραμμάρια αλεύρι
μια κούπα χλιαρό νερό
μισή κούπα γάλα
ένα φακελάκι ξερή μαγιά
ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού αλάτι

τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

γέμιση
8 λουκάνικα βινερ
6 φέτες τυρί γκούντα
2κ.σ. μουστάρδα
2κ.σ.  κέτσαπ
1κ.σ. ρίγανη

εκτέλεση 
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ να γίνει μια μαλακή ζύμη. Την αφήνουμε μια ώρα να ξεκουραστεί, την ανοίγουμε φύλο με τον πλάστη  περίπου μισό εκατοστό πάχος, Αναμειγνύουμε την κέτσαπ με τη μουστάρδα προσθέτουμε και τη ρίγανη και απλώνουμε στη ζύμη μας βάζουμε τα λουκάνικα κατά μήκος ανά δυο ανάμεσα τους προσθέτουμε το τυρί και τυλίγουμε προς το κέντρο και από τις δυο πλευρές τα ενώνουμε στο κέντρο και ψήνουμε στους 180 για  30 λεπτά