υλικά
ζύμη
500 γραμμάρια αλεύρι
μια κούπα χλιαρό νερό
μισή κούπα γάλα
ένα φακελάκι ξερή μαγιά
ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
γέμιση
σάλτσα ντομάτα με βασιλικό
300 γραμμάρια μοτσαρέλα
μια ντομάτα
βασιλικό ξερό η φρέσκο
εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ να γίνει μια μαλακή ζύμη. Την αφήνουμε μια ώρα να ξεκουραστεί, την ανοίγουμε φύλο με τον πλάστη περίπου μισό εκατοστό πάχος, Πάνω σε λαμαρίνα η σε φύλο σιλικόνης. Απλώνουμε την σάλτσα ντομάτα βασιλικό κι έπειτα βάζουμε πάνω την μοτσαρέλα τον βασιλικό και την ντομάτα σε λεπτές φέτες ψήνουμε στους 180 για 30 λεπτά στη χαμηλότερη σκάρα