Translate

πίτσα σπέσιαλ

υλικά 
ζύμη
500 γραμμάρια αλεύρι
μια κούπα χλιαρό νερό
μισή κούπα γάλα

ένα φακελάκι ξερή μαγιά
ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

γέμιση
2 κσ ντοματοπολτό
1κγ ζαχαρη
1 πρέζα αλάτι
μαύρο πιπερι
ρίγανη
1/4 τυρί γκούντα
6 φέτες ζαμπόν
6 φέτες μπέικον
5 μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
1 πιπεριά 

εκτέλεση 
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ να γίνει μια μαλακή ζύμη. Την αφήνουμε μια ώρα να ξεκουραστεί, την ανοίγουμε φύλο με τον πλάστη  περίπου μισό εκατοστό πάχος, Πάνω σε  λαμαρίνα η σε φύλο σιλικόνης.  Απλώνουμε τον ντοματοπολτο αφου τον αραιωσουμε με μια κ.σ.νερο  τη ζαχαρη το αλατι το πιπερι και τη ρηγανι στη συνεχεια προσθετουμε το τυρι τα αλαντικα και τελος τα μανιταρια και την πιπερια ψήνουμε στους 180 για  30 λεπτά στη χαμηλότερη σκάρα