Translate

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ

Υλικά:

3 αυγά
1 ποτήρι γάλα ή γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Ηλιέλαιο για το τηγάνι
Μέλι, κανέλα


Εκτέλεση:

Χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη στο ΣΠΙΝΤΥ ΣΕΦ στη συνέχεια το γάλα με το αλεύρι σε δύο δόσεις εναλλάξ λίγο γάλα λίγο αλεύρι μέχρι να πετύχουμε ένα λείο πηχτό χυλό. Βάζουμε στη ΣΩΤΕΖΑ 5,7λ. το ηλιέλαιο και με ένα κουτάλι ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα. Ψήστε τις τηγανίτες από τις δύο πλευρές να ροδίσουν. Σερβίρετέ τες ζεστές με μέλι και κανέλα.