ΥΛΙΚΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ
1,5 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1.5 ΚΟΥΠΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
2 ΚΟΥΠΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
5 κ.σ. ΚΑΚΑΟ
2 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
400 γρ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην κατσαρόλα 2,8l το νερό το κακάο και την ζάχαρη να ζεσταθούν και να λιώσει η ζάχαρη και το κακάο. Προσθέτουμε το βούτυρο και τέλος την φρυγανιά με τα καρύδια κατεβάζοντας το σκεύος από τη φωτιά. Χωρίζουμε το μείγμα σε δυο μέρη και τα βάζουμε σε λαδόκολλα δημιουργώντας δυο μπαστούνια τα βάζουμε στο ψυγείο
για 4-5 ώρες. Τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα κόβουμε σε φετούλες πάχους 1εκ και τα περνάμε από την λυομένη σε μπεν μαρι σοκολάτα με τη βοήθεια δυο πηρουνιών.
Τα απλώνουμε σε ένα δίσκο στρωμένο με λαδόκολλα να σφίξει η σοκολάτα.
Προαιρετικά μπορούμε να στολίσουμε με λίγη τρούφα η καρύδι.
Τα προσφέρουμε σε χρωματιστά χαρτάκια η τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
Βγαίνουν 40 με 50 τεμάχια και φυλάσσονται στο ψυγείο.